ΛΑΡΝΑΚΑ: Του δάνεισε χιλιάδες ευρώ με υψηλό επιτόκιο - Ζήτησε βοήθεια από την Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Του δάνεισε χιλιάδες ευρώ με υψηλό επιτόκιο - Ζήτησε βοήθεια από την Αστυνομία

Υπόθεση τοκογλυφίας διερευνά η Αστυνομία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 42 χρόνων και 22 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας, την περασμένη Δευτέρα, 3 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τον περασμένο Μάιο, 2019, ο παραπονούμενος δανείστηκε από τον 42χρονο το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ, με τη συμφωνία να αποπληρώσει το δάνειο με εβδομαδιαίο επιτόκιο 20%.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μέχρι την περασμένη Δευτέρα (3/6), ο παραπονούμενος να οφείλει το χρηματικό ποσό των 3640 ευρώ ως αποπληρωμή του δανείου.

Εναντίον του 42χρονου, καθώς και εναντίον του 22χρονου, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία να εμπλέκεται στη διερευνώμενη υπόθεση, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων οι δύο τους συνελήφθησαν γύρω στις 5.00 χθες το απόγευμα για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE