ΛΑΡΝΑΚΑ: Του δάνεισε χιλιάδες ευρώ με υψηλό επιτόκιο - Ζήτησε βοήθεια από την Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Του δάνεισε χιλιάδες ευρώ με υψηλό επιτόκιο - Ζήτησε βοήθεια από την Αστυνομία

Υπόθεση τοκογλυφίας διερευνά η Αστυνομία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 42 χρόνων και 22 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας, την περασμένη Δευτέρα, 3 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τον περασμένο Μάιο, 2019, ο παραπονούμενος δανείστηκε από τον 42χρονο το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ, με τη συμφωνία να αποπληρώσει το δάνειο με εβδομαδιαίο επιτόκιο 20%.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μέχρι την περασμένη Δευτέρα (3/6), ο παραπονούμενος να οφείλει το χρηματικό ποσό των 3640 ευρώ ως αποπληρωμή του δανείου.

Εναντίον του 42χρονου, καθώς και εναντίον του 22χρονου, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία να εμπλέκεται στη διερευνώμενη υπόθεση, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων οι δύο τους συνελήφθησαν γύρω στις 5.00 χθες το απόγευμα για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE