«Εμφύλιος» για τον Παρτέι!

«Εμφύλιος» για τον Παρτέι!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο αμυντικός μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τόμας Παρτέι.

Ο πατέρας του διεθνή Γκανέζου μέσου, Τόμας Παρτέι, τόνισε πως ο 25χρονος θέλει να παίξει στην Αγγλία. Ο νεαρός μέσος έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο οι Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ ενδιαφέρονται για την απόκτησή του Παρτέι το φετινό καλοκαίρι.

Οι αγγλικές ομάδες είναι έτοιμες να παλέψουν για την απόκτηση του Γκανέζου που έχει ρήτρα αποδέσμευσης τα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE