Ο ΚΟΑ παραχώρησε στην Ομόνοια το Μακάρειο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Ο ΚΟΑ παραχώρησε στην Ομόνοια το Μακάρειο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό του Συμβούλιο στη συνεδρία της 1ης Ιουνίου αποφάσισε να παραχωρήσει στο σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας  για χρήση το Μακάρειο Στάδιο στο σωματείο, στην κατάσταση που το Μακάρειο Στάδιο βρίσκεται σήμερα, για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.

 
 Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται πως το ΔΣ του ΚΟΑ κατέληξε στην ομόφωνη απόφαση αφού μεταξύ άλλων έλαβε υπόψη του τις επισημάνσεις της Αστυνομίας Κύπρου οι οποίες περιέχονται σε επιστολή της ημερομηνίας 30.05.2019.
 
Αναφέρεται περαιτέρω ότι προϋπόθεση παραχώρησης χρήσης του Σταδίου στο σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ αποτελεί η ικανοποίηση από το σωματείο των επισημάνσεων που θέτει ή θα θέσει η Αστυνομία για διεξαγωγή των αγώνων του σωματείου στο Μακάρειο Στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE