Νέα τηλεδιάσκεψη της ΕΚΤ για την Ελλάδα – Στο επίκεντρο η ρευστότητα των Ελληνικών Τραπεζών

Νέα τηλεδιάσκεψη της ΕΚΤ για την Ελλάδα – Στο επίκεντρο η ρευστότητα των Ελληνικών Τραπεζών

Tηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, με βασικό θέμα την πρόσβαση των ελληνικών τραπεζών στον Έκτακτο Μηχανισμό Ρευστότητας (ELA), αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα.

Στη συνεδρίαση θα εξετασθούν τα επίπεδα της έκτακτης ρευστότητας που χορηγείται στις ελληνικές τράπεζες, ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν θα τεθεί και το ζήτημα αύξησης του πλαφόν έκδοσης εντόκων γραμματίων ή εκ νέου αποδοχής των ελληνικών εγγυήσεων ως εχέγγυων για την άντληση ρευστότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE