Σε Ελληνοκυπριακά χέρια το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Τζορτζ Μάικλ

Σε Ελληνοκυπριακά χέρια το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Τζορτζ Μάικλ

Σε Ελληνοκυπριακά χέρια θα καταλήξει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Τζορτζ Μάικλ.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (04/06), ο Αγγλοκύπριος σούπερ σταρ της ποπ που απεβίωσε τα Χριστούγεννα του 2016, άφησε το μεγαλύτερο μερίδιο «στα μέλη της Ελληνοκυπριακής του οικογένειας», σύμφωνα με τις χαρακτηριστικές αναφορές των αγγλικών Μ.Μ.Ε.

Οι αγαπημένες του αδερφές Μέλανι και Γιόντα θα λάβουν ένα ίσο μερίδιο απ΄ όλα τα κύρια περιουσιακά στοιχεία του σταρ, περιλαμβανομένων και των δυο σπιτιών του στο Λονδίνο.

Ο πατέρας του Κυριάκος κληρονομεί ιπποτροφείο για άλογα κούρσας, ενώ σε φιλανθρωπικό οργανισμό δόθηκαν τεχνουργήματα και αντίκες, περιλαμβανομένου και ένα πιάνο που ανήκε στον Τζον Λένον.

Τα υπόλοιπα ακίνητα του Τζορτζ Μάικλ –αξίας 124 εκατομμυρίων δολαρίων- θα διαμοιραστούν στην στενή φίλη του Shirlie Kemp (έκανε φωνητικά για τους Wham -βλ. φώτο κάτω), στον παραγωγό του David Austin και την οικογενειακή φίλη Sonia Bird.

Ο ποπ σταρ δεν ξέχασε ούτε την εκδότριά του Connie Filippello, τον ξάδερφό του Άλεξ Γεωργίου, το μοντέλο Kay Beckenham (φωτό κάτω) και την πρώην στενή συνεργάτη του, Michelle May.

Δεν άφησε τίποτα στους πρώην συντρόφους του Fadi Fadi Fawaz και τον Kenny Goss.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αισιόδοξη η Λευκωσία: «Με ειλικρινή βούληση θα προσέλθει ο ΠτΔ στην τριμερή της Νέας Υόρκης», είπε ο Γ. Αντωνίου

Αισιόδοξη η Λευκωσία: «Με ειλικρινή βούληση θα προσέλθει ο ΠτΔ στην τριμερή της Νέας Υόρκης», είπε ο Γ. Αντωνίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα προσέλθει στην τριμερή της Νέας Υόρκης με ειλικρινή βούληση, που θα διευκολύνει την αποστολή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, και θα ανοίξει το δρόμο που θα οδηγεί σε επανέναρξη απευθείας διαπραγματεύσεων για επίλυση του Κυπριακού, δήλωσε την Κυριακή ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός  Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE