ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Στους 12 έπεσε ο αριθμός των επίδοξων διαδόχων της Μέι

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Στους 12 έπεσε ο αριθμός των επίδοξων διαδόχων της Μέι

Την παραίτησή του από τη διαδικασία διαδοχής της Τερέζα Μέι ανακοίνωσε ο υφυπουργός Brexit Τζέιμς Κλέβερλι, παραδεχόμενος πως θα ήταν «εξαιρετικά απίθανο» να κερδίσει.


Όπως σημείωσε, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την προσπάθεια να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός καθώς διαπίστωσε ότι οι Συντηρητικοί βουλευτές «δεν ένιωσαν άνετα» με την πρότασή του να εκλεγεί στην ηγεσία ένα νέο πρόσωπο.

«Τους ζήτησα να πραγματοποιήσουν ένα άλμα πίστης, να προσπεράσουν μία γενιά και να ψηφίσουν για έναν σχετικά νέο βουλευτή. Είναι ξεκάθαρο ότι παρά την πολλή υποστήριξη, κυρίως από τη βάση του κόμματός μας, οι βουλευτές δεν ένιωσαν άνετα με μια τέτοια κίνηση», πρόσθεσε ο κ. Κλέβερλι.

Πλέον ο αριθμός των επίδοξων διαδόχων της Τερέζα Μέι στην ηγεσία του κόμματος και της χώρας πέφτει στους 12.

Στελέχη του κόμματος έχουν καλέσει τους υποψηφίους που δεν έχουν ρεαλιστική ελπίδα νίκης να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κ. Κλέβερλι, ώστε να επισπευστεί η εσωκομματική διαδικασία διαδοχής.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE