Συντετριμμένη η Στέλλα Μιζεράκη στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Συντετριμμένη η Στέλλα Μιζεράκη στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (4/6) η κηδεία του άτυχου Πάνου Ζάρλα. 

Πάρουσα φυσικά ήταν και η αγαπημένη του, Στέλλα Μιζεράκη, η οποία ταξίδεψε με τη μητέρα, την αδελφή της και την Αθηνά Χρυσαντίδου με το ίδιο πλοίο στο οποίο βρισκόταν και η σορός του Πάνου Ζάρλα.

Ντυμένοι στα μαύρα φορώντας μαύρα γυαλιά προσπάθησε να κρύψει τη συγκίνησή της ενώ τοποθέτησε και το στεφάνι της. 

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η νικήτρια του Power of love ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε η σορός του.

Φωτογραφίες:

 *Φωτογραφίες από το youweekly.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.