ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τα παραδέχθηκε όλα ο 30χρονος - Το κλειστό κύκλωμα έδειξε την στιγμή του φόνου

ΦΟΝΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τα παραδέχθηκε όλα ο 30χρονος - Το κλειστό κύκλωμα έδειξε την στιγμή του φόνου

Παραδέχθηκε ότι κτύπησε τον 29χρονο που εντοπίστηκε τραυματισμένος στην Πλατεία Σολωμού την Κυριακή 19/5, ο 30χρονος από το Καμερούν.  

Της Γεωργίας Παππούτα

Σε θεληματική του κατάθεση στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο 30χρονος παραδέχθηκε ότι κτύπησε τον 29χρονο που εντοπίστηκε τραυματισμένος στο κέντρο της Λευκωσίας και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Μάλιστα, ο ίδιος εξήγησε ότι ο 27χρονος, δεύτερος ύποπτος της υπόθεσης, προσπαθούσε να τους χωρίσει και δεν κτύπησε τον φονευθέντα και ως εκ τούτου αφέθηκε ελεύθερος. Ο 30χρονος είχε ομολογήσει εξ αρχής την συμμετοχή του στον φόνο.

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές, έδειξε το έγκλημα, ενώ όπως είχε αναφερθεί ο δεύτερος ύποπτος κρατούσε στα χέρια του μπουκάλι, το οποίο φέρεται να είναι το φονικό όπλο. Παρ' όλα αυτά δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του, ενώ η ομολογία του 30χρονου έπαιξε καταλυτικό ρόλο. 

Η υπόθεση φόνου παραπέμφθηκε στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, ενώ μετά και την παραδοχή του 30χρονου αναμένεται να του επιβληθεί ποινή.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top