ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Εσπευσμένα στο σημείο ο Αρχηγός της Αστυνομίας και ο Μάρκος Τράγκολας

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Εσπευσμένα στο σημείο ο Αρχηγός της Αστυνομίας και ο Μάρκος Τράγκολας

Στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, όπου εντοπίστηκε η τρίτη βαλίτσα, βρίσκονται αυτή την στιγμή (12:20) ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας καθώς και ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Νεόφυτος Σιάηλος.

Να σημειώσουμε ότι τόσο ο Αρχηγός της Αστυνομίας όσο και ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκονταν γύρω στις 11:00 το πρωί της Τρίτης (4/6) στο Προεδρικό Μέγαρος για προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη με σκοπό την συζήτηση των πυρκαγιών. 

Κατά την ειδοποίηση του Μάρκου Τράγκολα ότι είχε εντοπιστεί και η τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού, οι δυό τους έφυγαν εσπευσμένα για το Μιτσερό όπου αυτή την στιγμή (12:20) βρίσκονται στο σημείο. 

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο νωρίτερα οι ιατροδικαστές Αγγελική Παππέτα, Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους κλήθηκαν επίσης να παρευρεθούν στο σημείο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.