Στο… ΛΟΦΟ για το γήπεδο της Λεμεσού! ΜΑΚΑΡΙ να’ ναι η τελευταία σύσκεψη

Στο… ΛΟΦΟ για το γήπεδο της Λεμεσού! ΜΑΚΑΡΙ να’ ναι η τελευταία σύσκεψη

Σύσκεψη συγκάλεσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, για σήμερα στις 09:15 στο Προεδρικό, με αφορμή τα προβλήματα που προέκυψαν με τη συνέχιση των έργων για το ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Κολόσσι. 

Επειδή υπάρχουν μπάζα στο έδαφος, θα χρειαστεί έξτρα κονδύλι, για γίνουν οι κατάλληλες εργασίες. Θα παρουσιαστεί σχετική μελέτη των μηχανικών του έργου.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί η ηγεσία του ΚΟΑ, ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, η γενική λογίστρια Ρέα Γεωργίου κι άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μακάρι να είναι η τελευταία… σύσκεψη, που συγκαλεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, για το μεγαλεπήβολο έργο της Λεμεσού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE