ΑΓ. ΝΑΠΑ: Σύλληψη 20χρονης για πώληση της 'μόδας εποχής' - «Έδωσε» 39χρονο για εργοδότη της

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Σύλληψη 20χρονης για πώληση της 'μόδας εποχής' - «Έδωσε» 39χρονο για εργοδότη της

Στη σύλληψη νεαρής, ηλικίας 20 ετών, από τη Μεγάλη Βρετανία προχώρησε η αστυνομία για υπόθεση παράνομης πώλησης αερίου γέλιου (laughing gas) στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (3/6), η νεαρή, εντοπίστηκε από μέλη του ΟΠΕ να πωλεί αέριο γέλιου στην πλατεία Αγίας Νάπας.

Στην κατοχή της εντοπίστηκαν μία φιάλη η οποία περιείχε υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), 42 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 32 μπαλόνια, καθώς και το χρηματικό ποσό των €90.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια, ενώ η 20χρονη κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Στην μαρτυρία της κατονόμασε ως εργοδότη της άντρα ηλικίας 39 ετών από τη Λάρνακα, ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE