Τοποθετεί τον Κουλούρη ως έναν από τους… υποψήφιους για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής

Τοποθετεί τον Κουλούρη ως έναν από τους… υποψήφιους για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής

Το όνομα του Ευθύμη Κουλούρη είναι σημειωμένο στα… μπλοκάκια αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τον Ατρόμητο και ιστοσελίδα από την Βρετανία, τοποθετεί τον πρώτο σκόρερ της Super League ως… υποψήφιο για την Σέλτικ.

Η ιστοσελίδα «talkingbaws.com», παρουσιάζει πέντε ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της Σέλτικ, με το όνομα του Κουλούρη να φιγουράρει ανάμεσα σε αυτά των Μούσα Μάρεγκα (Πόρτο), Νιλ Μοπάι (Μπρέντφορντ), Σαμ Λάμερς (PSV) και Βεντάντ Μουρίκι (Ριζεσπόρ).

Ο συντάκτης του κειμένου, αφού παρουσιάζει το τι έκανε ο Ευθύμης Κουλούρης την σεζόν που ολοκληρώθηκε με την φανέλα του Ατρόμητου, που σημείωσε 25 γκολ σε 35 εμφανίσεις, στη συνέχεια αναλύει τα χαρακτηριστικά του 23χρονου επιθετικού.

«Είναι πιο αδύναμος από τον Ντεμπελέ ή τον Μάρεγκα, για παράδειγμα, αλλά είναι ένας επιθετικός με έξυπνη κίνηση και ποιότητα μπροστά από το στόχο. Πάνω από όλα αυτά, είναι μόνο 23 χρονών, θα αποτελούσε μια σημαντική προσθήκη για το μέλλον στη Σέλτικ», αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE