Τον παικταρά που ήθελε στην Ομόνοια, τον θέλει και τώρα…

Τον παικταρά που ήθελε στην Ομόνοια, τον θέλει και τώρα…

Η αλήθεια είναι πως το όνομα του Νίκου Καρέλη έπεσε στο μεταγραφικό τραπέζι του Ατρόμητου.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Αναστασίου, γνωρίζει πολύ καλά τον 26χρονο επιθετικό από την περίοδο της κοινής θητείας τους στον Παναθηναϊκό. Και στο πρόσωπό του βλέπει μια πολύ καλή λύση για τον παίκτη που θα κληθεί να μπει στα παπούτσια του Κουλούρη.

Παρεμπιπτόντως, ο κόουτς είχε βάλει στο «σημάδι» τον Καρέλη απ΄την περίοδο που καθόταν στον πάγκο της Ομόνοιας και είχε πολύ το όνομά του στην καλοκαιρινή μεταγραφική λίστα της κυπριακής ομάδας.

Εσχάτως, θα τον ήθελε με τα…χίλια στον Ατρόμητο, ωστόσο το κασέ του Καρέλη θα πρέπει να πέσει θεαματικά για να υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες για την μετακόμισή του στη δυτική όχθη.   

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» – ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE