Νέες συνεργασίες με δύο ειδικούς ανακοίνωσε η Θερμοκοιτίδα Αγάπης

Νέες συνεργασίες με δύο ειδικούς ανακοίνωσε η Θερμοκοιτίδα Αγάπης

Η Θερμοκοιτίδα Αγάπης ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με δύο ειδικούς για εφαρμογή και προώθηση των European Standards of Care for Newborn Health του EFCNI, στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ, στη Λευκωσία και του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

 
Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε συνεργασία με την κα. Πάνη Παντελίδη, NIDCAP Consultant, Senior Faculty of the Family and Infant Neurodevelopmental Education (FINE), Νεογνολογική Φυσιοθεραπεύτρια NDT και τον κ. Νικόλα Αντωνιάδη, Ψυχαναλυτικό Ψυχοθεραπευτή Παιδιών και Εφήβων, εγγεγραμμένο μέλος του ACP (Association of Child Psychotherapists, UK).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE