ΥΠΕΞ: «Λαμβάνονται σοβαρά υπόψη οι παρατηρήσεις του Γεν. Ελεγκτή»

ΥΠΕΞ: «Λαμβάνονται σοβαρά υπόψη οι παρατηρήσεις του Γεν. Ελεγκτή»

Το Υπουργείο Εξωτερικών λαμβάνει πάντοτε σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις του Γενικού Ελεγκτή, τονίζεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου αναφορικά με την Έκθεση του Γενικού Ελεγκτή που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα 03/06 και αγγίζει θέματα των τελευταίων δεκαετιών.

Στην ανακοίνωση το Υπουργείο υπογραμμίζει ότι εργάζεται συστηματικά, σε συνεχή επαφή και στη βάση εποικοδομητικού διαλόγου με την Ελεγκτική Υπηρεσία, με στόχο την αποτελεσματικότερη δυνατή ανταπόκριση στα ζητήματα που εγείρονται.

Σημειώνεται την ίδια στιγμή ότι για αριθμό παρατηρήσεων που προκύπτουν διαχρονικά, διαπιστώνεται διαφορετική εκτίμηση μεταξύ του Υπουργείου και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και ως εκ τούτου, αναφέρεται, ο διάλογος επί των συγκεκριμένων θεμάτων θα συνεχισθεί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE