ΚΥΠΡΟΣ: Επικίνδυνος οδηγός – Έβαλε ζώνη στο καρπούζι, αλλά όχι σε αυτόν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Επικίνδυνος οδηγός – Έβαλε ζώνη στο καρπούζι, αλλά όχι σε αυτόν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οδηγούσε με το καρπούζι δεμένο, αλλά τον εαυτό του ελεύθερο.

Η ασφάλεια του καρπουζιού, υπερτερούσε φαίνεται από τη δική του, καθώς οδηγούσε με το καρπούζι του δεμένο.

Ο λόγος για οδηγό που εθεάθηκε να κυκλοφορεί στους δρόμους του νησιού μας με το καρπούζι του δεμένο με τη ζώνη ασφαλείας, ενώ ο ίδιος δεν φορούσε ζώνη.

Βέβαια το όχημα ήταν σταματημένο με τον συμπλέκτη στη θέση «Ρ» και το χειρόφρενο πάνω, όμως πρώτα «κανονίζουμε» τη δική μας ασφάλεια και μετά την ασφάλεια των καρπουζιών ή άλλων αντικειμένων.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε το καθιερωμένο πασχαλινό του μήνυμα προς τον κυπριακό λαό, στέλνοντας ευχές, αλλά και μηνύματα ενότητας, ελπίδας και συνέχισης του αγώνα για μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE