Με Γκιέ η σημερινή προπόνηση

Με Γκιέ η σημερινή προπόνηση

Κανονικά θα προπονηθεί σήμερα ο Γκιέ Γκιέ με τον Απόλλωνα καθώς χθες δεν προπονήθηκε λόγο μιας μόλυνσης που είχε στο μάτι.

Ο Αφρικανός ο οποίος μαζί με τον Σαγκόι θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος για τους γαλάζιους και ασφαλώς πάνω τους θα στηριχθούν οι γαλάζιοι για να φτάσουν σε μια νίκη η οποία θα αποτελέσει ασφαλώς και την βάση για να επανέλθει ο Απόλλωνας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ρομπέρ έχει ξεκινήσει να ανεβάζει ρυθμούς και αυτό που φαίνεται είναι πως πιθανόν στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ να είναι στην αποστολή καθώς τώρα με την απουσία του Βασιλείου τον χρειάζεται ο Ιοάν Αντόνε.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE