Με Γκιέ η σημερινή προπόνηση

Με Γκιέ η σημερινή προπόνηση

Κανονικά θα προπονηθεί σήμερα ο Γκιέ Γκιέ με τον Απόλλωνα καθώς χθες δεν προπονήθηκε λόγο μιας μόλυνσης που είχε στο μάτι.

Ο Αφρικανός ο οποίος μαζί με τον Σαγκόι θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος για τους γαλάζιους και ασφαλώς πάνω τους θα στηριχθούν οι γαλάζιοι για να φτάσουν σε μια νίκη η οποία θα αποτελέσει ασφαλώς και την βάση για να επανέλθει ο Απόλλωνας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ρομπέρ έχει ξεκινήσει να ανεβάζει ρυθμούς και αυτό που φαίνεται είναι πως πιθανόν στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ να είναι στην αποστολή καθώς τώρα με την απουσία του Βασιλείου τον χρειάζεται ο Ιοάν Αντόνε.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Το «ΟΧΙ» που πάγωσε ξανά το κυπριακό- Το ναυάγιο της τριμερούς, το blame game Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν και η δύσκολη επόμενη μέρα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Το «ΟΧΙ» που πάγωσε ξανά το κυπριακό- Το ναυάγιο της τριμερούς, το blame game Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν και η δύσκολη επόμενη μέρα

Η Νέα Υόρκη, δεν έφερε την πολυπόθητη επανεκκίνηση του Κυπριακού. Έφερε, όμως, κάτι εξίσου σημαντικό: μια καθαρότερη εικόνα, για το πόσο δύσκολος, είναι ο δρόμος που βρίσκεται μπροστά.

BEST OF TOTHEMAONLINE