ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ: «Σκληρό καρύδι» ο 33χρονος- Οι κάμερες στο «μικροσκόπιο» του ΤΑΕ

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ: «Σκληρό καρύδι» ο 33χρονος- Οι κάμερες στο «μικροσκόπιο» του ΤΑΕ

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε τη Δευτέρα (3/6) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον του 33 Ελληνοκύπριου, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή (5/3), ως ύποπτος σε υπόθεση πυροβολισμού εντός νυχτερινού κέντρου, τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5).

Όπως πληροφωρείται το ThemaOnline από αρμόδια πηγή, ο 33χρονος φαίνεται να μην συνεργάζεται με τις Αρχές, ως προς το συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (30/5) και τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5) , με την Αστυνομία ωστόσο να έχει θέσει στο μικροσκόπιο της βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του υποστατικού, που λειτουργεί ως νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Πάντως, όπως μας λέχθηκε, ο 33χρονος Ελληνοκύπριος, κατέχει άδεια για το κυνηγετικό όπλο το οποίο φέρεται να χρησιμοποίησε στο περιστατικό.

Υπενθυμίζουμε ότι, η Αστυνομία προχώρησε την Κυριακή (2/5), στη σύλληψη του 33χρονου, αφού φέρεται να είναι το πρόσωπο που τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5), μετά από έντονη λογομαχία που είχε με θαμώνες του κέντρου διασκέδασης. Στη συνέχεια αποχώρησε από το υποστατικό και επέστρεψε αργότερα κρατώντας κυνηγετικό όπλο, με το οποίο πυροβόλησε και προκάλεσε ζημιά στο ταβάνι.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top