ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ο πατέρας του Τζιωνή κατέθεσε πως γνώριζε για το χρηματοκιβώτιο - 'Εν εκατάλαβα τι μου ελάλε'

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ο πατέρας του Τζιωνή κατέθεσε πως γνώριζε για το χρηματοκιβώτιο - 'Εν εκατάλαβα τι μου ελάλε'

Σε κατάθεσή του ο μάρτυρας, Νίκος Τομας του ΤΑΕ Λευκωσίας, ανέφερε ότι ο Τζιωνής είχε πει στον πατέρα του ότι θα άνοιγαν κάποιο χρηματοκιβώτιο, ωστόσο δεν κατάλαβε τι ακριβώς του έλεγε.

Της Γεωργίας Παππούτα

Παρουσιάστηκαν εκ νέου ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας οι τρεις κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό του Στροβόλου, Λοΐζος Τζιωνής, ο ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Την Δευτέρα (3/6) κατέθεσε ενώπιον δικαστηρίου ο μάρτυρας Νίκος Τομας του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Αρχικά αναφέρθηκε σε  κατάθεση ξαδέλφου του Λοΐζου Τζιωμή, η οποία ωστόσο δεν κατατέθηκε ως τεκμήριο.

Σύμφωνα με τον κ. Τομά, ο ξάδελφος του Τζιωνή φέρεται να ισχυρίστηκε ότι του είπε: «Γυρεύκω πολλά άτομα για να κλέψω πολλά λεφτά».

«Ήξερα ότι ο Τζιωνης κάμει ναρκωτικά αλλά ότι ήταν να φτάσει σε έτσι σημείο εν το περίμενα» φέρεται να είπε επίσης ο ξάδελφος του.

Επίσης ο κ. Τομά, αναφέρθηκε και σε καταθεση του ο πατέρα του κατηγορούμενου όπου σημείωσε πως: «Ο Τζιωνης μου είπε θα πάει να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Δεν εκατάλαβα ακριβώς τι μου ελάλε...ότι εν να παν να ανοίξουν χρηματοκιβώτιο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE