Τρομερό σερί στην 3η περίοδο και… μπρέικ ΤΙΤΛΟΥ από τους Γουόριορς στο Τορόντο! (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Τρομερό σερί στην 3η περίοδο και… μπρέικ ΤΙΤΛΟΥ από τους Γουόριορς στο Τορόντο! (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Οι Γουόριορς επέστρεψαν από διψήφια διαφορά και επικράτησαν 109-104 των Ράπτορς στο Τορόντο ισοφαρίζοντας σε 1-1 τους τελικούς του ΝΒΑ.

Το βασικό… προαπαιτούμενο για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου πέτυχαν οι Γουόριορς.

Οι πρωταθλητές πέρασαν με 109-104 από το Τορόντο και ισοφάρισαν σε 1-1 τους Ράπτορς, έχοντας πλέον τα δύο επόμενα ματς στο Όκλαντ, με το πρώτο τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 56-45 δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ωστόσο τα πάντα ήρθαν τούμπα χάρη στο 18-0 των «πολεμιστών» στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου.

Εκμεταλλευόμενοι την αποχώρηση του Κλέι Τόμπσον με μυϊκό πρόβλημα, οι Ράπτορς έριξαν τη διαφορά στους δύο, 104-106, αλλά ο Αντρέ Ιγκουοντάλα τούς… αποτελείωσε με τρίποντο 5,9» πριν το τέλος.

Ο Τόμπσον είχε 25 πόντους με 10/17 σουτ, καθώς επίσης 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Στεφ Κάρι άρχισε άσχημα το ματς αλλά το τελείωσε με 23. Πολύτιμη η συνεισφορά του Ντρέιμοντ Γκριν με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Για τους ηττημένους, που πλέον υποχρεούνται να κερδίσουν εκτός έδρας, ο Κογουάι Λέοναρντ είχε 34 πόντους (8/20 σουτ) και 14 ριμπάουντ, ωστόσο δεν πήρε βοήθεια από τους συμπαίκτες του σε σχέση με το Game 1.

Δωδεκάλεπτα: 27-26, 59-54, 80-88, 104-109.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE