Τον ΕΞΩΘΗΣΕ σε παραίτηση ο Παντελή, τον ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ο Τιμούρ!

Τον ΕΞΩΘΗΣΕ σε παραίτηση ο Παντελή, τον ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ο Τιμούρ!

Το επιτελείο συνεργατών του Τιμούρ Κετσπάγια έγινε γνωστό τα τελευταία 24ωρα. Περιλαμβάνεται στην ομάδα συνεργατών του τεχνικού της Κυρίας, κι ένας άνθρωπος τον οποίο είχε εξωθήσει σε παραίτηση πριν δυο χρόνια ο πρώην πρόεδρος Αντρέας Παντελή. 

Αναφερόμαστε στον Κυριάκο Χατζηχαραλάμπους, ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο σκάουτερ στην ομάδα.

Πριν δυο ακριβώς χρόνια αποχώρησε «πυροβολώντας» από την Ανόρθωση.

Παλαιότερα ο Κυριάκος Χατζηχαραλάμπους εργάστηκε ως δημοσιογράφος, ενώ θήτευσε και στον Ερμή Αραδίππου.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE