ΚΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκε ο 24χρονος που αναζητείτο από το 2018 - Εργαζόταν στην Λεμεσό με άλλο όνομα

ΚΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκε ο 24χρονος που αναζητείτο από το 2018 - Εργαζόταν στην Λεμεσό με άλλο όνομα

Πρόσωπο ηλικίας 24 χρόνων, το οποίο είχε δηλωθεί ως ελλείπον στις 7 Ιουλίου, 2018, εντοπίστηκε την Κυριακή (2/6) και οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από πλοίο στο οποίο εργαζόταν και βρισκόταν αγκυροβολημένο στο Λατσί στην Πάφο.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων και αξιολόγησης πληροφοριών με σκοπό τον εντοπισμό του, διαπιστώθηκε ότι αυτός εργαζόταν σε εταιρεία στη Λεμεσό με άλλα στοιχεία από τα πραγματικά του.

Σύμφωνα πάντα με τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος είχε εξασφαλίσει άλλο διαβατήριο με άλλα προσωπικά στοιχεία από τα πραγματικά του, βάσει του οποίου εξασφάλισε πολιτικό άσυλο και Δελτίο Εγγραφής Αλλοδαπού.

Ο 24χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου καθώς και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE