Στην Αίγυπτο μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει σήμερα στην Αίγυπτο, όπου, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Αιγύπτου Abdel-Fattah El-Sisi, θα συμμετάσχει σε Διεθνές Συνέδριο, το οποίο θα αρχίσει τις εργασίες του στις 13 Μαρτίου στο Σαρμ Ελ Σέιχ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στο Συνέδριο, το οποίο θα έχει ως θέμα την οικονομική ανάπτυξη της Αιγύπτου, αναμένεται να συμμετάσχουν αρχηγοί ή εκπρόσωποι αρχηγών κρατών από τον αραβικό κόσμο, την ΕΕ και τις ΗΠΑ.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύει ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 14 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος είναι έτοιμη να συμβάλει με πολλούς τρόπους για την ειρήνη στη Γάζα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος είναι έτοιμη να συμβάλει με πολλούς τρόπους για την ειρήνη στη Γάζα»

Στις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ που θα αρχίσει την 1η Ιανουαρίου 2026 αναφέρθηκε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.