Κούπα η Λίβερπουλ,χρήμα η Ρόμα!

Κούπα η Λίβερπουλ,χρήμα η Ρόμα!

Στη Ρόμα χάρηκαν με το παραπάνω για την κατάκτηση του Champions League από τη Λίβερπουλ, αφού, λόγω του deal για τους Άλισον και Σαλάχ, οι Ρωμαίοι λαμβάνουν… ζεστά εκατομμύρια!

Σύμφωνα με την «Il Romanista», οι «τζιαλορόσι», είχαν συμπεριλάβει συγκεκριμένους οικονομικούς όρους στις συμφωνίες για την παραχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Πέρα από τα ποσά έναντι των οποίων οι Σαλάχ και Άλισον μετακόμισαν στο μεγάλο αγγλικό λιμάνι, τα μπόνους από τα οποία μπορούσε να βγει ακόμα πιο ωφελημένη η Ρόμα, είχαν και σενάριο κατάκτησης του Champions League από τη Λίβερπουλ.

Έτσι, με την μεγάλη επιτυχία των «κόκκινων» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, η ομάδα της Αιώνιας πόλης θα λάβει 5 εκατομμύρια ευρώ σαν… δώρο από τις μεταγραφές των δύο ποδοσφαιριστών.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.