Στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου η Λίβερπουλ

Στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου η Λίβερπουλ

Στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού στερεώματος ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου 1/6 η Λίβερπουλ, κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ.

 
Η ομάδα του λιμανιού επικράτησε με 2-0 της Τότεναμ στον βρετανικό εμφύλιο που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Μετροπολιτάνο της Μαδρίτης, κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο για έκτη φορά στην ιστορία της.
 
Τα γκολ για την ομάδα του Γιούρκεν Γκλοπ πέτυχαν ο Mo Σαλάχ στο δεύτερο λεπτό με κτύπημα πέναλτι και ο Ντιβόκ Οριγκί στο 86ο λεπτό.
 
Πλέον η Λίβερπουλ είναι η τρίτη ομάδα από πλευράς κατάκτησης τίτλων με 6 τρόπαια και ακολουθεί την δεύτερη Μίλαν που διαθέτει επτά και την πρώτη Ρεάλ Μαδρίτης με 13.

Για περισσότερες αθλητικές ειδήσεις ενημερωθείτε στο ΤhemaSports πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE