ΕΠΙΚΟΣ Πιτίνο: «Θέλω συμβόλαιο… δέκα ετών»!

ΕΠΙΚΟΣ Πιτίνο: «Θέλω συμβόλαιο… δέκα ετών»!

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό, παρομοιάζοντάς τον με τους Νικς του 1987 και τόνισε πως θέλει συμβόλαιο… δέκα ετών στο «τριφύλλι».

Ο Αμερικανός προπονητής μιλώντας στην κάμερα της «Cosmote TV» ανέφερε για το 2-0 επί του Περιστερίου: «Παίξαμε σε κάθε κατοχή σαν να μετράει πολύ. Αυτό θέλουμε ως ομάδα. Προπονώ εδώ και πολλά χρόνια. Από τους Νικς του ’87 είχα να δω ομάδα με τέτοιο χαρακτήρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Προπονώ για 40+ χρόνια. Βρίσκω ένα τέτοιο γκρουπ παικτών και το χαίρομαι».

Αναφορικά με το μέλλον του στους Κυπελλούχους Ελλάδας, είπε με διάθεση για χιούμορ: «Δεν υπάρχουν συζητήσεις με τον Γιαννακόπουλο. Ψάχνω για ανανέωση 10 ετών. Τίποτα παραπάνω».

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE