Ενός λεπτού σιγή πριν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ενός λεπτού σιγή πριν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί απόψε, πριν από τη σέντρα του τελικού του Champions League, στη μνήμη του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.

Το γεγονός γνωστοποίησε η UEFA μέσω ανακοίνωσής της στην οποία αναφέρονται και στοιχεία από το βιογραφικό του παίκτη.

Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι ο Ρέγες ήταν ο μοναδικός παίκτης που έχει κατακτήσει πέντε τίτλους UEFA ή Europa League, με τον τελευταίο να είναι το 2016 με την ομάδα της καρδιάς του, τη Σεβίλλη.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE