ΕΛΛΑΔΑ: Χαροπαλεύει διαρρήκτης που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας

ΕΛΛΑΔΑ: Χαροπαλεύει διαρρήκτης που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας

Άσχημη  κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός επίδοξου διαρρήκτη να διαρρήξει διαμέρισμα σε πολυκατοικία της οδού Παπαδιαμαντοπούλου στους Αμπελόκηπους.

 

Ο άνδρας έγινε αντιληπτός από ενοίκους της πολυκατοικίας οι οποίοι έβαλαν τις φωνές και κάλεσαν άμεσα την αστυνομία. 

Όταν κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός, ο διαρρήκτης επιχείρησε έντρομος να διαφύγει ανεβαίνοντας στην ταράτσα, στον πέμπτο όροφο. Από εκεί, πήδηξε στην απέναντι πολυκατοικία, ωστόσο κατά τη διάρκεια της αναρρίχησης έπεσε στο κενό.

Ο 31χρονοςάνδρας, Γεωργιανής καταγωγής, διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE