Υπ. Υγείας για ΓεΣΥ: «Όλα κυλούν ομαλά την πρώτη ημέρα εφαρμογής του»

Υπ. Υγείας για ΓεΣΥ: «Όλα κυλούν ομαλά την πρώτη ημέρα εφαρμογής του»

Ύστερα από αναμονή τόσων ετών επιτέλους ξεκινάμε, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Σε δηλώσεις γύρω στο μεσημέρι της 1ης Ιουνίου, πρώτης ημέρας εφαρμογής του Γενικού Συστήματος Υγείας, είπε πως όλα κυλούν ομαλά, μετά την ενημέρωση της οποίας έτυχε στα γραφεία του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, από τον Πρόεδρο του ΔΣ και τη Διευθυντική Ομάδα του Οργανισμού, καθώς και από τους Λειτουργούς του ΟΑΥ που εργάζονται για την τεχνική στήριξη.

Ο Υπουργός Υγείας είπε πως σύμφωνα με την ενημέρωση, η πρώτη πράξη και τιμολόγηση στον ΟΑΥ, έγινε στις 5.15 π.μ. από Προσωπικό Ιατρό, ενώ ακολούθησε πράξη και από Ειδικό Ιατρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE