Με 10 παίκτες πέταξε έξω τον Μουρίνιο η Παρί

Με 10 παίκτες πέταξε έξω τον Μουρίνιο η Παρί

Ιστορική και οχι μονο πρόκριση για την Παρί Σεν-Ζερμέν στα προημιτελικά του Champions League, καθώς απέκλεισε την Τσέλσι μέσα στο Λονδίνο, με το 2-2 στην παράταση, σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς .

Οι Γάλλοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 31ο λεπτό λόγω άδικης αποβολής του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και ισοφάρισαν δύο φορές με τέρματα των Βραζιλιάνων κεντρικών αμυντικών τους, Νταβίντ Λουίζ και Τιάγκο Σίλβα.

Έχοντας ανοίξει το σκορ στο 81' ο Κέιχιλ (επίσης στόπερ), ο Νταβίντ Λουίζ σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του στο 85' με φοβερή κεφαλιά και έστειλε το ματς στην παράταση.

Ο Αζάρ έδωσε ξανά προβάδισμα στην Τσέλσι στο 94' με πέναλτι από χέρι του Τιάγκο Σίλβα, όμως ο αρχηγός της Πα΄ρι λυτρώθηκε ισοφαρίζοντας στο 113' επίσης με φοβερή κεφαλιά, αυτήν την φορά ψιλοκρεμαστή!

Οι Παριζιάνοι προκρίθηκαν στα προημιτελικά για 3η συνεχόμενη χρονιά και όπως είxε δηλώσει και ο Λοράν Μπλαν, η πρόκριση επί της Τσέλσι θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουν την ομάδα του όλοι στον πλανήτη. Ειδικά με τον τρόπο που προήλθε, με αποβολή του Ζλάταν και τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο του αντιπάλου.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE