ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Επισκέφθηκαν γιατρό από την προηγούμενη ημέρα – Έγινε προσπάθεια ανάνηψης

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Επισκέφθηκαν γιατρό από την προηγούμενη ημέρα – Έγινε προσπάθεια ανάνηψης

Λόγω υψηλών πυρετών που είχε παρουσιάσει το 5 μηνών βρέφος που απεβίωσε το βράδυ της Παρασκευής (31/5), οι γονείς είχαν πάρει το παιδί στον παιδίατρο από την Πέμπτη (30/5).

Την Πέμπτη (30/5) όταν οι γονείς με το παιδάκι είχαν επισκεφθεί τον ιδιώτη παιδίατρο, τους είχε γράψει αντιπυρετικά, ως φαρμακευτική αγωγή για το βρέφος.

Την επόμενη ημέρα, επικοινώνησαν μαζί του και τους είπε να συνεχίσουν την φαρμακευτική αγωγή στο παιδί.

Όταν η κατάσταση του νεογνού επιδεινώθηκε, οι γονείς μετέφεραν το παιδάκι σε παθολόγο, όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς αποτέλεσμα. Πράγμα που σημαίνει ότι ήδη το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του.

Γύρω στις 23:00 το βράδυ, το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Υπήρξε μια διεξοδική ανταλλαγή απόψεων»

Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Υπήρξε μια διεξοδική ανταλλαγή απόψεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE