Πήγε Γεωργία για να κλείσει οριστικά το deal ο Τιμούρ – Αναμονή για Κοφί και Αρτυματά

Πήγε Γεωργία για να κλείσει οριστικά το deal ο Τιμούρ – Αναμονή για Κοφί και Αρτυματά

Στην πατρίδα του τη Γεωργία βρίσκεται ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος πήγε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του τερματοφύλακα Γκιόργκι Λόρια, ενώ δεν αποκλείεται το ταξίδι αυτό να έχει και άλλο μεταγραφικό σκοπό.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Έργουιν Κοφί, αν ο ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει, η Ανόρθωση δεν θα σταθεί εμπόδιο.

Το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, με την ομάδα της Αμμοχώστου να είναι έτοιμη να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του, σε περίπτωση που βρει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Από εκεί και πέρα, η «Κυρία» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κωστάκη Αρτυματά από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε… παζάρια, ούτε να αυξήσει το ποσό που θα προσφέρει στους πρωταθλητές.

Τέλος, η μεταγραφή του Ρενάτο Μαργκάσα είναι… θέμα χρόνου για να ολοκληρωθεί και τυπικά και να ανακοινωθεί η απόκτηση του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.