Στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ του Κύπρου Χριστοφόρου – Ετοιμάζουν την τελική τους… ΚΙΝΗΣΗ

Στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ του Κύπρου Χριστοφόρου – Ετοιμάζουν την τελική τους… ΚΙΝΗΣΗ

Η εντυπωσιακή χρονιά του Κύπρου Χριστοφόρου με τη Νέα Σαλαμίνα, αναγκάζει τους «ερυθρόλευκους» να κινηθούν από νωρίς για την παραμονή του στην ομάδα.

Ο 26χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στη Βαρωσιώτικη ομάδα ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ και μετά την εξαιρετική του σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν οπωσδήποτε να τον κρατήσουν.

Για αυτό το λόγο όπως πληροφορούμαστε, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα (πιθανότατα αρχές τις επόμενης εβδομάδας) θα κάτσουν στο τραπέζι με τον ΑΠΟΕΛ για να βρεθεί η χρυσή τομή και να παραμείνει ο Κύπρος Χριστοφόρου με τα «ερυθρόλευκα» και τη νέα σεζόν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE