Προβάρει τα ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Προβάρει τα ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Ολυμπιακός και ο Αντώνης Κόνιαρης βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και πλέον ο ανερχόμενος γκαρντ είναι προ των πυλών του ΣΕΦ.

Κίνηση με βλέμμα στο παρόν, αλλά και στο μέλλον για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, που φέτος μέτρησε 4,8 πόντους και 2,8 ασίστ ανά ματς με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων» στην Basket League.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί ο «γάμος» τους είναι και να περαστούν οι… βέρες με τις λεπτομέρειες του deal και στη συνέχεια τις υπογραφές.

Ο 22χρονος παίκτης είχε βάλει ως προτεραιότητα τον χρόνο συμμετοχής και ήθελε να έχει ενεργό ρόλο στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας αφήσει το οικονομικό σκέλος σε δεύτερη μοίρα.

Τα χρήματα δεν ήταν η προτεραιότητα του και δεν θα έπαιζαν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην τελική του απόφαση.

Έτσι κι αλλιώς, από το συμβόλαιο που είχε στον ΠΑΟΚ, ήταν αυτονόητο πως θα μπορούσε να πάρει… τριπλασιασμό ή ακόμα και τετραπλασιασμό των αποδοχών του στους Πειραιώτες και να έχει και πάλι ένα «ελαφρύ» συμβόλαιο για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Παράλληλα βέβαια, στόχος του Κόνιαρη ήταν να βρει μια ευκαιρία σε ομάδα επιπέδου Euroleague.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός είχε σημειώσει το όνομά του εδώ και καιρό στις λίστες του και κυνήγησε την περίπτωσή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να έχουν έναν νέο, εξελίξιμο παίκτη πίσω από τον βασικό τους πλέι μέικερ (τον Ουίλιαμς Γκος ή κάποιον άλλον) και είχαν ξεχωρίσει την υπόθεση Κόνιαρη.

Ταυτόχρονα, με την κίνηση αυτή δυναμώνουν και τον ελληνικό κορμό τους, τόσο για το «σήμερα», όσο και για το «αύριο» της ομάδας.

Ο παίκτης ζύγισε όλα τα δεδομένα με Νο. 1 άξονα τον χρόνο που θα έβρισκε στην επόμενη ομάδα του και αποφάσισε να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ολυμπιακού. Άλλωστε, ανάμεσα στην ομάδα και τον ίδιο υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολλά ζητήματα.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παράγοντας Παναθηναϊκός δεν επισήλθε στην υπόθεση και ο δρόμος για την… ερυθρόλευκη μετάβαση του Κόνιαρη έγινε ακόμα πιο ομαλός.

Η ταύτιση των «θέλω» των δύο πλευρών οδήγησαν τις επαφές σε προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν θετική έκβαση στις συζητήσεις για το μέλλον εξελίξιμου γκαρντ, που ξεχώρισε με τις «μικρές» Εθνικές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE