Στο νοσοκομείο 6χρονος που έπεσε από τρενάκι λούνα παρκ στη Βρετανία

Στο νοσοκομείο 6χρονος που έπεσε από τρενάκι λούνα παρκ στη Βρετανία

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε 6χρονο αγοράκι, το οποίο έπεσε από τρενάκι σε λούνα παρκ, στη Βρετανία.

Σύμφωνα με το  BBc, το αγοράκι έπεσε από το τρενάκι Twister στο πάρκο Lightwater Valley στο Γιόρκσαϊρ. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν πως άκουσαν κραυγές και είδαν το αγόρι να κρέμεται προς τα πίσω, από το βαγόνι.

«Ακούγαμε ένα κορίτσι να ουρλιάζει, να ουρλιάζει πραγματικά» περιέγραψε η Lara-Susan James, που περίμενε στην ουρά για το Twister. «Νόμιζα πως είχε απλώς φοβηθεί, αλλά την είχε πιάσει υστερία. Άλλοι άνθρωποι μπροστά μας άρχισαν να φωνάζουν να σταματήσει το τρενάκι, τότε κατάλαβα πως κάτι είχε συμβεί. Είδα τον χειριστή να πατάει το κουμπί έκτακτης ανάγκης και ο άνδρας μου μου έδειξε ένα παιδί πεσμένο στο έδαφος και μου είπε πως είχε πέσει από το τρενάκι».

 

Σε ανακοίνωση της η αστυνομία αναφέρει πως η ζωή του παιδιού είναι εκτός κινδύνου, ενώ το πάρκο έκλεισε για λόγους ασφαλείας.

«Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών μας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε την απαιτούμενη υποστήριξη στην οικογένεια» τονίζει το Lightwater Valley σε ανακοίνωσή του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE