ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Στάχτη έγινε κτηνοτροφικό υποστατικό - Μάχη να μην καούν τα ζώα

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Στάχτη έγινε κτηνοτροφικό υποστατικό - Μάχη να μην καούν τα ζώα

Στάχτη έγιναν 400 μπάλες σανού και υποστατικό.

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης (30/5) σε κτηνοτροφικό υποστατικό στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 22:30 και για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τρία συνολικά πυροσβεστικά οχήματα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιά, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, χρησιμοποιήθηκαν αναπνευστικές συσκευές και τυλιχτήρες νερού, με νερό από τα βυτία των οχημάτων.

Από την πυρκαγιά κάηκε ολοσχερώς το υποστατικό και 400 μπάλες σανού.

Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη προκειμένου να μην καούν τα ζώα εντός του υποστατικού.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν από την αστυνομία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE