ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Kypros Satellites: «Η Μαριάννα Γιωρκάτζη ενεργεί προσωπικά ως δικηγόρος της εταιρείας»

Kypros Satellites: «Η Μαριάννα Γιωρκάτζη ενεργεί προσωπικά ως δικηγόρος της εταιρείας»

Η Kypros Satellites Ltd διέψευσε σήμερα τις αναφορές τους παραιτηθέντος συνεργάτη της Διαχειρίστριας της Λαϊκής Τράπεζας, Κύπρου Γιωργάκη, ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών χθες, σε σχέση με τη θυγατέρα της Διοικήτριας της Κεντρικής Τράπεζας, Μαριάννα Γιωρκάτζη.

Σημειώνεται ότι ο Κύπρος Γιωργάκης εργοδοτείται στην εταιρεία Nacοuzi & Co Limited, η οποία παρέχει υπηρεσίες στην Kypros Satellites Ltd.

Σε επιστολή του προς την εταιρεία Nacοuzi & Co Limited, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kypros Satellites Ltd Άγγελος Πιερή εκφράζει έκπληξη για “το μέγεθος του ψεύδους και της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς” του κ. Γιωργάκη – όπως υποστηρίζει - και χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών ως “αποκύημα νοσηρής φαντασίας”.

“Η Μαριάννα Γιωρκάτζη ενεργεί προσωπικά ως δικηγόρος της Kypros Satellites Ltd για τους σκοπούς του ίδιου project για το οποίο η εταιρεία σας παρέχει υπηρεσίες. Η Μαριάννα Γιωρκάτζη δεν εκπροσωπεί την Ανδρέας Γιωρκάτζης ΔΕΠΕ και ουδέποτε ανέφερε κάτι τέτοιο οπουδήποτε” αναφέρεται στην επιστολή του κ. Πιερή.

Σύμφωνα με την επιστολή, η Μαριάννα Γιωρκάτζη από τον Ιανουάριο του 2015 στη βάση συμφωνίας παροχής υπηρεσιών μεταξύ της ως δικηγόρου και της Kypros Satellites Ltd παρέχει στην εταιρεία τις εξειδικευμένες γνώσεις της σε συνεργασία με ξένο νομικό οίκο.

Ο κ. Πιερή διαψεύδει “κατηγορηματικά” ότι η Μαριάννα Γιωρκάτζη εμφανίστηκε για λογαριασμό της Ανδρέας Γιωρκάτζης ΔΕΠΕ στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων στις 11/02/2015 με τον Υπουργό Συγκοινωνιών και αντιπροσωπεία της Kypros Satellites Ltd.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top