Έγραψε ιστορία ο Λεμπρόν

Έγραψε ιστορία ο Λεμπρόν

Ιστορία έγραψε ο Λεμπρόν Τζέιμς στην μεγάλη νίκη των Καβαλίερς επί των Μάβερικς (127-94).

Ο All Star φόργουορντ του Κλίβελαντ έγινε ο Νο. 1 πασέρ στην ιστορία της ομάδας, ξεπερνώντας στη σχετική λίστα τον Μαρκ Πράις.

Πλέον, ο «βασιλιάς» έχει 4.214 ασίστ με τη φανέλα των Καβαλίερς! «Οι ασίστ είναι σημαντικές για εμένα. Μου αρέσει να κάνω τους συμπαίκτες μου να νιώθουν ωραία», είπε μεταξύ άλλων μετά την λήξη του παιχνιδιού ο «King James».

Πάντως, πριν το ματς, ο Λεμπρόν είχε πει με αρκετή δόση χιούμορ: «Δεν θα δώσω άλλη ασίστ μέχρι το τέλος της σεζόν. Θέλω να μείνω σε αυτό το επίπεδο, μαζί με τον Μαρκ Πράις. Επιθυμώ να μείνω στην ίδια θέση με τον θρύλο. Δεν δίνω άλλη ασίστ!».

Βέβαια, λίγες ώρες αργότερα η υπόσχεσή του «έσπασε» και ο Τζέιμς φιγουράρει πια στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Οι σχέσεις με την Τουρκία «ξεπερνούν τα συνηθισμένα διπλωματικά όρια μεταξύ δύο κρατών» και βασίζονται σε «ιστορική κοινότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη», δήλωσε ο νέος Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKA.

BEST OF TOTHEMAONLINE