Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Κάποιοι εδώ...θα κατέληγαν στη φυλακή αν...» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Κάποιοι εδώ...θα κατέληγαν στη φυλακή αν...» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αναφερόμενη στον Μπόρις Τζονσον και το γεγονός ότι θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για διασπορά ψευδών στοιχείων πριν το δημοψήφισμα για το Brexit, κάνει λόγο η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, συγκιρτικά με τα κυπριακά γεγονότα. 

Ο λόγος για την Βουλευτή του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία μέσω ανάρτησής της στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook κάνει λόγο για πρόσωπα τα οποία «αν είχαμε παρόμοια βούληση και δεν είχαμε ανάγκη την GReco, με όλα τα ευκόλως εννοούμενα, θα κατέληγαν στη φυλακή αν ήταν να δικαστούν για όλα τα ψέματα και τον λαικισμό!». 

Δείτε την δημοσίευσή της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE