Χατζίδου - Παύλου: Αποκάλυψαν το όνομα του παιδιού τους - VIDEO

Χατζίδου - Παύλου: Αποκάλυψαν το όνομα του παιδιού τους - VIDEO

Οι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψαν αρκετά περί ... εγκυμοσύνης! 

Συγκεκριμένα η Ελληνίδα τραγουδίστρια, Ελένη Χατζίδου, περιέγραψε τις ναυτίες που την ταλαιπώρησαν το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Οπως είπε, ο σύντροφός της, Ετεοκλής Παύλου της στάθηκε πολύ, παρότι έτυχε στο διάστημα της εγκυμοσύνης της να του ζητήσει κάτι στις 12 τα μεσάνυχτα.

Ο σύντροφός της βέβαια της ξεκαθάρισε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα συγκαταβατική ως εγκυμονούσα και δεν ζητά. «Σε γυναίκα που δεν ζητά θέλεις να προσφέρεις τα πάντα» είπε χαρακτηριστικά.

Αναμένοντας την άφιξη της κόρης τους, Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου αποκάλυψαν για πρώτη φορά το όνομα που αποφάσισαν να της δώσουν. Οπως είπαν η μικρή θα πάρει το όνομα Μελίτα - Δήμητρα.

Δείτε τον λόγο που τους οδήγησε να της δώσουν αυτό το όνομα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE