Πεντακάθαρο φάουλ δεν δόθηκε πριν από το 2-0 της Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πεντακάθαρο φάουλ δεν δόθηκε πριν από το 2-0 της Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τσέλσι σε πολύ σύντομα χρονικό διάστημα μετά το 1-0 του Ολιβιέ Ζιρού «χτύπησε» ξανά και με τον Πέδρο να σκοράρει στο 60′ σημείωσε το 2-0 στον τελικό του Europa League, σε φάση που ξεκινά από οφθαλμοφανέστατο φάουλ, που δε δόθηκε για την Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» επιχείρησαν να βγουν στην αντεπίθεση κι ένα μαρκάρισμα αντικανονικό σταμάτησε τον παίκτη της Άρσεναλ μπροστά στα μάτια του διαιτητή, που όμως δεν σφύριξε τίποτα. Στη συνέχεια, ο Αζάρ έδωσε την ασίστ στον Πέδρο και οι «Μπλε» πήραν σαφές προβάδισμα τίτλου.

Δείτε το φάουλ και στη συνέχεια το γκολ για το 2-0:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE