ΑΜΚΕ: Συντριβή για την Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών…

ΑΜΚΕ: Συντριβή για την Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών…

Βαριά ήττα με 99-56 δέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/05) η Εθνική Μπάσκετ Ανδρών της Κύπρου από το Μαυροβούνιο, στον δεύτερο αγώνα της ομάδας μας για το τουρνουά μπάσκετ των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης (ΑΜΚΕ), που διεξάγεται στην πόλη Μπαρ.

Αγωνιζόμενη κόντρα στο φαβορί της διοργάνωσης, η ομάδα μας πάλεψε στο α΄ δεκάλεπτο, διάστημα κατά το οποίο παρέμεινε κοντά στο σκορ.

Όμως ένα ξέσπασμα των γηπεδούχων στο β΄ δεκάλεπτο, με σερί 12-0 το οποίο έκανε το σκορ 43-23, έδωσε ουσιαστικά από νωρίς τέλος στον αγώνα.

Πρώτος σκόρερ για την Κύπρο ήταν ο Νίκος Στυλιανού με 14 πόντους, ενώ ο Σάιμον Μιχαήλ πέτυχε 12 πόντους και ο Ανδρέας Σιζόπουλος δέκα.

Την πρώτη ημέρα των ΑΜΚΕ η Εθνική Ανδρών ηττήθηκε με 93-81 από τη Μάλτα.

Την Πέμπτη 30 Μαΐου η Κύπρος έχει ρεπό και θα επιστρέψει στο παρκέ την Παρασκευή για τον αγώνα με το Λουξεμβούργο.

Το Σάββατο ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις της Εθνικής με το ματς με την Ισλανδία.

Τα δεκάλεπτα: 31-23, 61-37, 76-46, 99-56.

Κύπρος (Λ. Γαβριήλ): Σ. Μιχαήλ 12, Ν. Στυλιανού 14, Α. Σιζόπουλος 10, Ι. Παντελή 5, Τ. Μπιγκς 3, Σ. Ηλιάδης 2, Χ. Λοϊζίδης 2, Ρ. Ελευθερίου 5, Γ. Γιανναράς 3, Μ. Κουμής, Γ. Θεοχαρίδης, Π. Μάρκου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE