Πλήρωσε τη ρήτρα και ανακοίνωσε την απόκτηση του

Πλήρωσε τη ρήτρα και ανακοίνωσε την απόκτηση του

Στην απόκτηση του Άντεμ Λιάγιτς από την Τορίνο προχώρησε η Μπεσίκτας.

Ο τουρκικός σύλλογος πλήρωσε την ρήτρα στην «γκρανάτα», καταβάλοντας το ποσό των 6,5 εκατ. ευρώ. Ο Λιάγιτς αγωνιζόταν την περσινή σεζόν ως δανεικός στην Μπεσίκτας, με τους ανθρώπους του συλλόγου να επιλέγουν να ενεργοποιήσουν την οψιόν που είχε τοποθετηθεί στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο 27χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός κατέγραψε 33 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 9 γκολ, ενώ μοίρασε 14 ασίστ.

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE