Πλήρωσε τη ρήτρα και ανακοίνωσε την απόκτηση του

Πλήρωσε τη ρήτρα και ανακοίνωσε την απόκτηση του

Στην απόκτηση του Άντεμ Λιάγιτς από την Τορίνο προχώρησε η Μπεσίκτας.

Ο τουρκικός σύλλογος πλήρωσε την ρήτρα στην «γκρανάτα», καταβάλοντας το ποσό των 6,5 εκατ. ευρώ. Ο Λιάγιτς αγωνιζόταν την περσινή σεζόν ως δανεικός στην Μπεσίκτας, με τους ανθρώπους του συλλόγου να επιλέγουν να ενεργοποιήσουν την οψιόν που είχε τοποθετηθεί στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο 27χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός κατέγραψε 33 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 9 γκολ, ενώ μοίρασε 14 ασίστ.

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE