ΤΡΟΧΑΙΟ- ΛΕΜΕΣΟΥ: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του πεζού

ΤΡΟΧΑΙΟ- ΛΕΜΕΣΟΥ: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του πεζού

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ο 61χρονος που παρασύρθηκε από όχημα ταξί, γύρω στις 20:30 της Τετάρτης (29/5), στη Λεμεσό.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, ο πεζός νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.

Νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι ο πεζός, στη προσπάθεια του να διασταυρώσει την λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου γύρω στις 20:30, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από όχημα ταξί.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ξεκινώντας έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια του νέου σοβαρού τροχαίου.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE