ΑΝΑΤΡΟΠΗ με Βαλβέρδε για… ΤΕΣΣΕΡΙΣ λόγους!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ με Βαλβέρδε για… ΤΕΣΣΕΡΙΣ λόγους!

Η καταλανική ιστοσελίδα sport.es αναλύει τους τέσσερις λόγους για τους οποίους ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αποτελεί, προς το παρόν, παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Παρά τα δημοσιεύματα που χθες ήθελαν την Μπαρτσελόνα να διώχνει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο σύλλογος ξεκαθαρίζει ότι πρόθεση είναι ο Ισπανός τεχνικός να μείνει στον πάγκο και την επόμενη σεζόν.

Η ιστοσελίδα sport.es, που πρόσκειται στους «μπλαουγκράνα», αναλύει τους τέσσερις λόγους για τους οποίους ο Βαλβέρδε μένει, προς το παρόν όπως τονίζουν, στη θέση του.

1. Γιατί έτσι το αποφάσισε ο Μπαρτομέου

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Τζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, έχει υπερασπιστεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε σε όλες τις δύσκολες στιγμές που του έχουν προκύψει, όπως την ήττα από τη Ρόμα, τη Λίβερπουλ, αλλά και τη Βαλένθια στο Κύπελλο. Ο Μπαρτομέου δείχνει να θέλει να τον σώσει και όπως και να έχει, είναι εκείνος που έχει την τελευταία κουβέντα.

2. Γιατί ούτε ο ίδιος ο Βαλβέρδε έχει δείξει την πρόθεση να φύγει

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δείχνει να πιστεύει στον εαυτό του και στο ότι μπορεί να φέρει εις πέρας ένα νέο πρότζεκτ τη νέα σεζόν.

3. Γιατί δεν θέλουν να ανοίξουν νέα μέτωπα

Αυτές τις στιγμές το κλαμπ θεωρεί ότι θα πρέπει να επικεντρωθεί στην ανανέωση του ρόστερ. Είναι γνωστό ότι ένα κομμάτι των αποδυτηρίων έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για τον προπονητή, όμως στην ομάδα πιστεύουν, ότι μερικοί από αυτούς τους παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν την επόμενη σεζόν, οπότε δεν θα μετρά πλέον και η άποψή τους.

4. Γιατί δεν θέλουν να πάρουν καμία απόφαση εν θερμώ

Ο πρόεδρος θεωρεί ότι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί είναι να λάβουν εν θερμώ αποφάσεις και ύστερα από πίεση της κοινής γνώμης. Ο Μπαρτομέου λειτουργεί πάντα με ψυχραιμία και ειδικά στην περίπτωση Βαλβέρδε, έχει δείξει πολλές φορές την πρόθεσή του να τον στηρίξει παρά τις φωνές που απαιτούσαν την αντικατάσταση του.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE