Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι αγώνες της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ περιόδου 2018-2019.

Μέσα από τη διοργάνωση και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα ακολουθήσουν στους επικείμενους αγώνες, εισιτήριο ανόδου για το Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ έχουν εξασφαλίσει οι πρώτες τέσσερις ομάδες.

Το Σάββατο 1η Ιουνίου στο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΕΠ Πολεμιδιών – Κόρνος FC 2013 για τις θέσεις 3-4 και την ίδια ημέρα στο Κοινοτικό Στάδιο Κόρνου θα παίξουν Σπάρτακος Κιτίου – Ανόρθωση Μουτταγιάκκας για τις θέσεις 5-6.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός μεταξύ των ομάδων Ομόνοια 1948 – Γεροσκήπου FC.

Σημειώνεται πως όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 17:00. Ο αγώνας κατάταξης για τις θέσεις 7-8 μεταξύ Λένα Λεμεσού και Ευαγόρα Παλληκαρίδη Αγ. Τριμιθιάς δεν θα διεξαχθεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Σε παναπεργία στις 11 Σεπτεμβρίου προχωρούν οι συντεχνίες για την ΑΤΑ. Στην πανσυνδικαλιστική διάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο οίκημα της ΠΕΟ, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν με τρίωρη στάση εργασίας από τις 11πμ μέχρι τις 2μμ την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE