ΠΑΦΟΣ: Έπεσαν με την μοτοσικλέτα σε γκρεμό – Ανέσυρε τον οδηγό η Πυροσβεστική

ΠΑΦΟΣ: Έπεσαν με την μοτοσικλέτα σε γκρεμό – Ανέσυρε τον οδηγό η Πυροσβεστική

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 29/05 στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, ζευγάρι 19χρονων Ελληνοκυπρίων οδηγούσαν την τετράτροχη μοτοσικλέτα τους στην περιοχή «Ζελεμένος» ανάμεσα στην Τάλα και στην Κοίλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε κάποιο σημείο του δρόμου ο νεαρός οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε σε γκρεμό, γύρω στις 15:30 της Τετάρτης 29/05.

Από τη πτώση η συνοδηγός της μοτοσικλέτας και ο οδηγός τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Αξίζει να σημειωθεί πως χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να ανασυρθεί ο οδηγός και η μοτοσικλέτα από τον γκρεμό.

Η κατάσταση της υγείας τους ευτυχώς δεν είναι σοβαρή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE