Σύζυγος τραπεζίτη «το τερμάτισε»: Ξόδεψε με τη μία 700.000 ευρώ στα Harrods - 35.000 ευρώ σε σοκολάτες

Σύζυγος τραπεζίτη «το τερμάτισε»: Ξόδεψε με τη μία 700.000 ευρώ στα Harrods - 35.000 ευρώ σε σοκολάτες

Η Zamira Hajiyeva ξόδεψε 700.000 ευρώ, δηλαδή όσα ο μέσος Έλληνας δεν θα δει ποτέ εκτός και αν κερδίσει το τζόκερ, σε ένα μόλις απόγευμα!

Η Hajiyeva ξόδεψε 18 εκατ. λίρες σε πολυτελή κοσμήματα, ρούχα διάσημων σχεδιαστών και αρώματα από τα Harrods στο Λονδίνο.

Σε μία ημέρα ξόδεψε 700.000 ευρώ στο πασίγνωστο πολυκατάστημα του Λονδίνου, εκ των οποίων τα 34.000 μόνο για σοκολάτες! 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE