ΠΑΦΟΣ: Πήρε το φορτηγό για επιδιόρθωση και ο μηχανικός το πούλησε

ΠΑΦΟΣ: Πήρε το φορτηγό για επιδιόρθωση και ο μηχανικός το πούλησε

Το αδίκημα της κλοπής είχε διαπραχθεί το 2013, ωστόσο δεν διευκρυνίζεται κάτω απο ποίες συνθήκες ο 55χρονος πούλησε τελικά το φορτηγό.

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 55χρονο μηχανικό τον οποίο βρήκε ένοχο για κλοπή φορτηγού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 55χρονος παρουσιάστηκε την Τετάρτη 29/5 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προκειμένου να του ανακοινωθεί η ποινή.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης ο ιδιοκτήτης του φορτηγού είχε μεταφέρει το όχημα του στο συνεργείο του καταδικασθέντα για να το επιδιορθώσει αλλά ο τελευταίος το πούλησε.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE