Έσκασε η ΒΟΜΒΑ: Στις 3 Ιουνίου η παρουσίαση του Αζάρ!

Έσκασε η ΒΟΜΒΑ: Στις 3 Ιουνίου η παρουσίαση του Αζάρ!

Ο Εντέν Αζάρ είχε συμφωνήσει, η Τσέλσι είπε το «ναι» και έτσι την προσεχή Δευτέρα ο Βέλγος μεσοεπιθετικός θα παρουσιαστεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ στην Ισπανία και στην Αγγλία.

Έτσι κι αλλιώς, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλούσε όλο το προηγούμενο διάστημα για το όνειρό του να φορέσει τη φανέλα της «βασίλισσας» κι αυτό θα γίνει πραγματικότητα.

Ο Αζάρ μπορεί να θεωρείται πια παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς υπήρξε συμφωνία και με τους «μπλε», που θα βάλουν στα ταμεία τους 130 εκατομμύρια ευρώ από αυτή τη μεταγραφή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «AS», αναμένεται η παρουσίαση του Αζάρ από τους Μαδριλένους να γίνει την προσεχή Δευτέρα, 3 Ιουνίου, στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE